Jay Z lanceert Bitcoin initiatief, dit moet je weten

Jay Z lanceert Bitcoin initiatief, dit moet je weten

De Amerikaanse rapper Jay Z heeft samen met Twitter CEO Jack Dorsey een Bitcoin initiatief opgericht.

Het idee is niet om genadeloos geld binnen te harken, maar om Bitcoin te brengen naar markten waar het nu nog geen doorgang heeft gevonden. Met â‚¿trust, zoals het project heet, moet er een Bitcoin ontwikkelingen komen in gebieden in Afrika en India.

Bitcoin, Jay Z en Jack Dorsey

Het project wordt gelanceerd met een investeringen van 500 Bitcoin. Op het moment van schrijven vertegenwoordigd dat een waarde van bijna 20 miljoen euro. Jay Z en Dorsey zijn investeerders in dit verhaal. Ze gaan zelf geen leiding geven aan de lokale ontwikkelingen van het project.

Hoewel Jay Z en Dorsey bekend zijn heeft dit nieuws niet gezorgd voor een stijging van de Bitcoin. Vaak heeft groot nieuws van een bekend bedrijf of persoon een positieve ontwikkeling van de koerswaarde. Dat doet Elon Musk toch een stukje beter. Het is afwachten hoe de investeerders dit project van de grond gaan krijgen. Vooral in India hebben ze het niet zo met cryptocurrency. De missie van het initiatief is om Bitcoin de munt van het internet te maken, aldus â‚¿trust. Het klinkt allemaal nog een beetje vaag, maar laten we de ontwikkelingen wachten voordat we op de trein van conclusies springen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *