Jazeker, deze brute Netflix-serie krijgt een vervolg

Awesome!
We zijn nog lang niet klaar met drugsbarons, kartels en een hele hoop bruut geweld.

De laatste tijd is het een beetje ‘hit or mis’ wat betreft Netflix Originals, maar één ding is zeker: drugsdealers en een flinke portie geweld doen het eigenlijk altijd wel goed. Niet geheel verrassend dus, dat Netflix’ vervolg op Narcos een vervolg krijgt… Wat?

Netflix’ Narcos vertelde in eerste instantie het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar, maar ging (spoiler alert) na zijn dood verder met andere kartels. Narcos: Mexico was een zekere spin-off van die serie en verplaatste het verhaal van Colombia naar – je raadt het al – Mexico. In dit artikel leggen we meer uit over het verhaal.

Daar kregen we vorige maand wederom een brute portie geweld, seks en een hele hoop drugs te zien. Die herleving van de show werd overigens ontzettend goed ontvangen en bewees voor de streamingdienst dat de kijker nog lang niet klaar is met de onderwereld van Zuid-Amerika.

Het eerste seizoen van het vervolg draaide om het drugsrijk van Félix Gallardo en zijn Guadalajara-kartel in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Het tweede seizoen van Narcos: Mexico zal verder gaan waar het eerste seizoen gestopt is. We zullen verder niet spoilen hoe dat seizoen afliep, maar we mogen hoe dan ook wat van de originele cast terug verwachten.

Verder is er eigenlijk nog niets bekend over het volgende seizoen. We zullen in elk geval een jaar moeten wachten op het volgende seizoen, al hoop ik dat ze nóg langer de tijd nemen. Haastige spoed is immers zelden goed. Tot die tijd kunnen we het huidige seizoen lekker bingen, of terug gaan naar die prachtige eerste paar seizoenen over Escobar, het Cali kartel en de fratsen van Gallardo’s Guadalajara kartel.

Eén reactie

  1. Was zeker goed maar duurde (vor mij) wat langer om op gang te komen, vanaf episode 3 ongeveer. wat bij Narcos echt vanaf ep 1 al goed zat.

    Overigens stoor ik me ontzettend aan de intro theme. Waarom hebben ze er geen season 4 van gemaakt?
    Het is nu een soort van spin off, maar met exact dezelfde theme, De theme sloot goed aan bij Pablo en de rest van colombia, minder bij Mexico..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *