JBL Synchros Reflect: oordopjes voor sporters

JBL Synchros Reflect: oordopjes voor tijdens het sporten
Audiomerk JBL heeft deze week twee nieuwe sporthoofdtelefoons gepresenteerd. Het gaat om de Synchros Reflect en JBL Synchros Reflect BT.

De in-ear hoofdtelefoons zijn volgens JBL uitgerust met Freebit oordopjes, die worden geleverd in drie verschillende maten. Deze zijn ontworpen om ook tijdens intensieve bewegingen goed te blijven zitten. Ze sluiten daarnaast het oor af en kanaliseren het geluid. De hoofdtelefoons hebben een 8,5 mm dynamische driver en een frequentierespons tussen de 10Hz en 22kHz.

De goedkoopste uit de Synchros Reflect-serie kost €59,99 en heeft een in lengte verstelbare kabel. In het snoertje, dat bewust een felle kleur kreeg om sporters op te laten vallen, zit een zweetbestendige bedieningsknop waarmee je telefoongesprekken kunt aannemen, en muziek alsook het volume kunt aanpassen.

JBL Synchros Reflect: oordopjes voor sporters

De JBL Synchros Reflect BT is uitgerust met bluetooth en kost €99,99. Een flinke meerprijs, maar is daardoor wel draadloos met je telefoon of MP3-speler te verbinden. De enige kabel is de felgekleurde verbindingskabel tussen de twee oordopjes, waarop ook een bedieningsknop is geplaatst. De draadloze Synchros Reflect BT houdt het 5 uur vol op één acculading.

Beiden in-rear hoofdtelefoons hebben ingebouwde magneten, waardoor je de oordoppen aan elkaar kunt klikken en om je nek kunt dragen. JBL start deze maand met de verkoop.

[lg_folder folder=”JBL/JBL/Synchros_Reflect_BT/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *