Je gelooft de prijs van deze gaminglaptop niet

Heb je toevallig geld over?
Eerst ff de loterij winnen…

Dat sommige laptops veel kosten, is niet echt een geheim. Voor de nieuwste Macbook Pro betaal je ongeveer €1500. Maar de Predator 21 X van het merk Acer heeft een prijs waarvan iedereen wel MOET schrikken: €9999.

Voor dat geld krijg je een gaminglaptop met een curved scherm en een 2560×1080-resolutie.

De beeldverhouding is 21:9 en hij beschikt over twee Nvidia GTC 1080-videokaarten voor extra grafische kaart.

De Predator 21 X heeft een mechanisch toetsenbord, met een numeriek vlak dat is om te keren waarna hij als touchpad werkt. De laptop beschikt ook over oogtracking, waardoor sommige games te besturen zijn door naar een deel van het scherm te kijken.

Verder zit er een Intel Core i7-chip in van de zevende generatie. Er is maximaal 64GB RAM-geheugen beschikbaar en zijn er ook USB-C poorten aanwezig.

[gv data=”wfCfcPTy8p8″][/gv]

Ook kun je goed muziek luisteren met deze laptop, want hij beschikt over vier speakers en twee subwoofers.

Om alles koel te houden en ervoor te zorgen dat de laptop niet oververhit raakt, zijn er vijf ventilatoren ingebouwd. Je kunt dus wel stellen dat je deze laptop niet zomaar ergens mee naartoe neemt. Dat kan ook bijna niet, want de laptop weegt ruim 8 kilogram.

Je kunt de Predator 21 X vanaf februari kopen.

Nog geen reacties

  1. voor dat geld kan je beter zelf een mega setup maken. 4 gtx 1080’s is 4 keer 800 dus 3200. dan heb je al het dubbele aan videokaarten. intel core is 450. dan heb je voor 3600 euro de belangrijkste dingen. nog een mooie waterkoel case met neons erbij voor 1000 euro, 3 4k monitors voor 1500 euro. ja, er komt meer bij zo’n ding kijken, maar dat is allemaal niet zo duur. misschien nog een leuk razer setje (toestenbord, muis, muispad, koptelefoon) voor nog is 1000 euro en je hebt een veeeeel betere pc voor veeeeel minder geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *