Je huis is nooit zo cool als deze Alien vs. Predator crib

Alienhuis
Net als je trots bent op je eigen mancave, ontdekt Reddit dit belachelijk gave Alien vs. Predator huis.

De droom van iedere Aliens fan staat in Kalmar, een klein stadje ten zuiden van Stockholm, Zweden. Het mooie is: het kan van jou zijn voor 2.375.000 Zweedse Kronen, omgerekend zo’n €256.690. Het huis deed in ieder geval heel wat online stof opwaaien toen hij op Reddit verscheen, waar hij na een paar uur al op de Front Page terecht kwam.

Predator aan de muur
Aan de buitenkant ziet het huis er heel normaal uit, maar zodra je de eetkamer binnenkomt ontdek je de eerste sciencefiction invloeden al: er hangt namelijk een groot Predator-hoofd aan de muur. Om te benadrukken dat je met een speciale inrichting te maken hebt word je in de hal begroet door een levensgroot Predator standbeeld.

Een grote versierde deur leidt je naar een een Alien vs. Predator achtige bioscoopruimte, aangekleed met Alienhoofden aan de muur. Op de tweede verdieping is een speciale feestruimte ingericht met een discobal, blauwe lampen en grote leren stoelen. Maar genoeg gepraat, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in deze ultieme mancave en dito partyroom.

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Alienhuis

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *