Je kan nu de Windows 10 update downloaden

Windows 10 update
De April 2018 Update van Windows 10 kan per direct geïnstalleerd worden.

Dat laat Microsoft weten in een blogpost. Je kan de update installeren door via de instellingen (Windows Update) naar de update te laten zoeken. Tevens is het mogelijk om de Update Assistant in te schakelen of de Media Creation Tool te gebruiken om je systeem naar de laatste versie bij te werken.

Microsoft laat echter weten dat het aan te raden is om te wachten tot Windows Update de nieuwe versie automatisch verstrekt. Dat zal vanaf volgende week (8 mei) gebeuren. Tevens laat men weten dat het minder tijd kost om de update te installeren. Bij de Creators Update van vorig jaar was die tijd gemiddeld 82 minuten, bij de Fall Creators Update was het gemiddeld 51 minuten en bij deze nieuwe April 2018 Update zou het gemiddeld nog slechts 30 minuten kosten. Dat is een vermindering van 63% sinds de Creators Update. Goed bezig!

Lees HIER wat er allemaal nieuw is in de April 2018 update, waaronder de Timeline functie. Daarmee kunnen alle activiteiten van de afgelopen 30 dagen in chronologische volgorde worden weergegeven. Dit moet het makkelijker maken om websites of documenten, die weken geleden zijn geopend, weer terug te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *