Je krijgt alleen toegang tot het sociale netwerk Livr als je hebt gezopen


Hèhè. Facebook voor drinkebroeders (m/v) is eindelijk hier.

Livr is een project van twee New Yorkse app-bouwers, waarop je alleen kunt inloggen als je een blaastest positief aflegt. En met positief bedoelen we: je bent in de olie. Vervolgens krijg je toegang tot allerlei games en diensten met gelijkgestemde drinkers. Bovendien blijft alles wat je zegt, doet of typt binnen de afgesloten van Livr en kun je je activiteiten desnoods met één druk op de knop wissen.

Truth or Dare

In Livr zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Zoals een spelletje Truth or Dare met andere Livr-gebruikers, waarbij je vermoedelijk foto of videobewijs van je acties moet uploaden. Ook kun je met Drunk Dial willekeurige Livr-gebruikers opbellen om eens een goed bralgesprek te voeren. Liever wat persoonlijker contact? Dan is er de feature waarmee je de locatie van medegebruikers op een kaart kunt zien, en hun alcoholstatus aan de hand van kleuren kunt aflezen. Tja, zeg niet dat de makers van Livr (snapt u de naam al?) de alcoholist niet uit zijn isolement probeert te halen.

De app moet deze lente verschijnen voor Android en iOS. Wat de blaastester-module kost is niet bekend. (via Pocketlint)

Hieronder een videodemo. Roept u maar: oprecht project om gezellige drinkers bezig te houden, of een goed uitgewerkte 1 aprilgrap?

[gv data=”gjSem4HDLsU”][/gv]
[lg_folder folder=”0_Divers/Livr/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Kunnen ze dit voor facebook niet ook gewoon invoeren, tegenwoordig kampen we met een te veel aan waardeloze Vines en een slechte gedeelde plaatjes. Misschien frist dit de boel een beetje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *