Je krijgt een robot bij Borderlands op de Xbox One en PS4

Borderlands-2-robot
Borderlands 2 doet een gooi naar de tofste limited edition van een videogame ooit met deze functionele robot die bij de game geleverd wordt.

2K Games presenteerde vandaag Borderlands: The Handsome Collection, een gamebundel voor de PlayStation 4 en Xbox One die zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Presequel bevat, inclusief alle uitbreidingen die destijds verschenen. Oorspronkelijk verschenen beide games op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC, maar zoals zoveel andere gameseries krijgen ze dus een HD-remake.

Robot-in-a-Box Edition
We hebben de gaafste speciale edities van games al eens op een rijtje gezet, en die van The Handsome Collection, hoort daar met gemak in thuis. De Claptrap-in-a-Box Edition bevat een functionele robot. Deze ultieme editie kost je 399 dollar, maar dan heb je ook wat.

De bijgeleverde robot bevat een camera en is volledig op afstand te besturen met je Android– of iOS-toestel. Er worden maar vijfduizend exemplaren van gemaakt, dus als je fan bent van de komische gele robot, dan zul je er snel bij moeten zijn.

[gv data=”xwSQ0VeqND4″][/gv]

Normale versie
De normale editie (voor 60 euro) verschijnt op 24 maart, en voegt naast de opgepoetste graphics ook de mogelijkheid toe om met maximaal drie anderen tegelijk op één console te spelen. Als je dus nog een leuke shooter zoekt voor als je vrienden over de vloer komen, dan ben je bij The Handsome Collection aan het juiste adres.

Ook is het mogelijk om je saves over te zetten van de oude naar de nieuwe versie. Hiervoor dient de save wel op het zelfde consolemerk te staan: PS4 werkt met die van de PS3 en de Xbox One met die van de 360. Als je Borderlands 2 nog nooit gespeeld hebt, is dit de ultieme manier om kennis te maken met deze krankzinnige, komische shooter.

Meer informatie over The Handsome Edition kun je vinden op het officiële blog van de game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *