Je kunt eindelijk op afstand je verstuurde mailtjes wissen

Dmail
Als je regelmatig gevoelige informatie verstuurt per e-mail, dan weet je hoe pijnlijk het is als je je mailtje verkeerd adresseert. Daar hoef je dankzij Dmail niet langer bang voor te zijn.

Deze plug-in voor Google Chrome stelt je namelijk in staat om je Gmail-berichten op afstand te vernietigen. Ja, inderdaad: je kunt je contactpersoon op elk gewenst moment de toegang ontzeggen tot jouw e-mail. Je kunt bijvoorbeeld vooraf een timer instellen, zodat het betreffende bericht na een uur weer verdwijnt, maar ook later aangeven dat je het bericht liever niet wilt laten lezen.

Het principe is simpel: je installeert de extensie en vervolgens zie je onderin je berichtenvenster de optie om Dmail in te schakelen. Meer hoef je niet te doen, want ook zelfs je contactpersoon niet over de plug-in beschikt kun je de boel op slot gooien. Er is wel een klein verschil: mensen met de plug-in kunnen je mail direct in Gmail lezen. Gebruiken ze geen Dmail, dan opent de mail zichzelf in een extern venster. Heb je de mail in de tussentijd al verwijderd, dan krijgt de ontvanger hier te zien dat het bericht niet langer beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *