Je kunt nu zelf iemand muten op WhatsApp

Je kunt nu zelf iemand muten op WhatsApp

WhatsApp geeft je meer controle tijdens een gesprek, je kunt nu zelf iemand muten.

De bekende berichtendienst WhatsApp lijkt een inhaalslag te maken met het uitrollen van nieuwe functies. De afgelopen dagen hebben we veel nieuwe ontwikkelingen gezien op het gebied van privacy. Er is echter nog meer nieuw. Zo krijg je zelf de kans om iemand te muten tijdens een groespgesprek op WhatsApp.

Een kleine, maar stiekem erg aangename feature. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand zichzelf is vergeten te muten in zo’n groepsconversatie. Vervolgens hoor je allerlei geluiden terwijl iemand anders aan het spreken. Met één druk op de knop is het nu mogelijk om dit individu virtueel de mond te snoeren. Daardoor kun je beter horen wat de actieve spreker nu echt te zeggen heeft.

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je iemand wil muten op WhatsApp tijdens een groepsgesprek. Dit is slechts één voorbeeld. Het is fijn dat de berichtendienst je nu deze vrijheid geeft.

Ook broodnodig, want WhatsApp heeft uiteraard te maken met pittige concurrentie. Innoveren is daarom belangrijk. Zeker als anderen wel een functie hebben en jij loopt als berichtendienst achter de feiten aan.

Naast de mogelijkheid om een individu te muten is het ook mogelijk geworden om iemand persoonlijk te berichten vanuit een groepsconversatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *