Je raadt nooit wat deze oordopjes van 50 Cent kunnen

Intel komt met hartslagmetende oortjes
We hebben 50 Cent nog nooit kunnen betrappen op smaakvolle muziek, maar als we Intel moeten geloven laten zijn oordopjes alles lekker klinken.

De 50 Cent in-ears zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Intel en SMS Audio, het bedrijf van de rapper, in het dagelijks leven bekend als Curtis Jackson. Intel maakte eerder dit jaar bekend zich te willen storten op fitness wearables en de SMS Audio BioSport Headphones zijn het eerste tastbare resultaat.

Een uitstekende keuze, want er is op dat gebied nauwelijks concurrentie. Of toch wel? Ja, toch wel… Waarom Intel juist heeft gekozen voor oordopjes met hartslagmeter is dus de vraag, maar daar zal het bedrijf vast zijn redenen voor hebben. Ze richten zich niet alleen op fanatieke sporters, maar ook op mensen die minder regelmatig de hardloopschoenen aantrekken.

Intel mag dan niet de eerste zijn met een hartslagmeter in zijn oordopjes, de techgigant mikt er vooral op Apple en Samsung te snel af te zijn en een nieuwe generatie klanten aan zich te binden. De in-ears houden continu je hartslag bij, zelfs als je slaapt. Zo hopen Intel en SMS Audio je advies te geven over je dagelijkse ritme, zodat je met de dag fitter wordt.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *