Je smartphone als in-car touchpanel met deze Sony cradle

Sony cradle
Hiermee heb jij een touchscreen controlpanel in je auto via je eigen smarthpone. Bovendien heb je ook een vast plekje om je telefoon te stallen, ideaal deze XSP-N1BT cradle van Sony.

De XSP-N1BT is de eerste cradle die je telefoon omtovert tot touchscreen panel voor je in-car entertainment. Het apparaat is voorbereid voor elke Android of iOS smartphone. Is je Android telefoon er eenmaal ingeklikt? Dan maakt deze direct verbinding via Bluetooth. iOS-ers maken verbinding via een USB-kabel en adapter.

Vervolgens tovert een app je smartphone om in een volledig touchscreen panel met alle functies van jouw entertainment systeem. De dubbel-din aansluiting naar je autoradio zorgt hierbij voor de communicatie tussen smartphone en het entertainmentsysteem.

Prijzen en data van release voor de Sony XSP-N1BT zijn helaas nog niet bekend.

Nog geen reacties

  1. Super als jij ook enkel of anderhalf din komt kop ik hem gelijk. Weer een briljant Sony product. Ze zijn goed bezig, ik word weer Sony fanboy (eerste keer was in de 80′ met diverse walkmans)

    • @sketcher: Iets dat mij de laatste tijd ook opvalt. Het lijkt alsof Sony weer durft te innoveren en voor de rest uit wil lopen.

      Eigenlijk wel briljant dat je meteen een scherm met grote knoppen krijgt. Pielen met huidige app-icoontjes in de auto is niet altijd even fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *