Je Star Trek dromen komen uit met de Onyx communicator

Auteur: , 1 Reactie
Onyx-communicator

Met een druk op de knop met je gehele 'crew' praten was nog nooit zo gemakkelijk.

De Onyx is een kleine Bluetooth add-on voor je telefoon, waarmee je direct met tot op 15 mensen tegelijk kunt praten. De ronde communicator klip je gemakkelijk vast aan je kleding, zodat hij altijd bij de hand is. OnBeep, het bedrijf achter de Onyx, belooft een veilig verbinding, die met een speciale app voor iPhone en Android enorm gemakkelijk te gebruiken is.

Duur?
Voor 99 dollar kun je een exemplaar bestellen, waarbij de eerste orders in december arriveren. Dit is nogal een hoge prijs voor iets dat eigenlijk een Bluetooth speaker is, maar volgens OnBeep is juist het simpele design de reden van het succes. Met één grote knop in het midden kun je direct met je vrienden communiceren, zonder dat je daar andere handelingen voor hoeft te verrichten.

Als je dus echt niet zonder je vriendengroep kunt, of gewoon Star Trek na wilt spelen, dan kun je een Onyx bestellen via deze link. Wij balen alleen dat er geen versie van de Onyx is met dit design:

Star-Trek-Communicator1 reactie

awesome. dit zal voor sommige werkzaamheden best handig zijn. ipv de hele tijd een portofoon uit je zak vissen terwijl je je handen vol hebt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).