Jesse Klaver best verzorgde politicus in Kamergotchi

En voor wie heb jij gezorgd?
Dat maakte presentator Arjen Lubach zondagavond bekend…

Jesse Klaver is de beste verzorgde Kamergotchi van de app van het VPRO-programma Zondag met Lubach.

Kamergotchi werd twee weken geleden gelanceerd als variant op de Tamagotchi.

Spelers van de app krijgen een ei dat ze open moeten schudden en waarin dan een van de zeventien belangrijkste lijsttrekkers zit.

Spelers moeten een lijsttrekker eten, aandacht en kennis geven. Mocht er nieuws zijn over deze lijsttrekker, dan krijgt de speler nog een melding dat hun Kamergotchi meer aandacht nodig heeft.

Sinds de lancering van de app speelde meer dan 750.000 spelers het spel en waren de lijsttrekkers evenwichtig verdeeld over het aantal spelers.

Maar er kan er maar een de best verzorgde zijn en dat was Jesse Klaver. Dat kwam uit een peiling die Lubach op Zondag had samengesteld. Op basis van deze peiling zou de partij van Jesse Klaver, GroenLinks, 20 zetels. De PVV kreeg 17 zetels en D66 kreeg ook 17 zetels.

Valsspelen met de app was niet mogelijk; spelers die onrealistisch hoge puntenaantallen behaalden in het spel werden geblokkeerd.

Overigens werd Jesse Klaver het best verzorgd door vrouwen en Geert Wilders het best door mannen.

Het spel Kamergotchi blijft nog actief tot en met 12 maart. Daarna wordt ook bekend gemaakt welke spelers het beste voor hun virtuele lijsttrekker hebben gezorgd.

Heb je door het spel zin gekregen in Tamagotchi? Je kunt het spelen op je Apple Watch!

[gv data=”8UqpIgK_QMs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *