Jessica Jones: de nieuwste Marvel-serie van Netflix

Jessica Jones
It’s time the world knew her name…

Marvel’s Jessica Jones is een Netflix Original-serie en zal haar première beleven op 20 november 2015 om 0:01 in alle landen waar Netflix beschikbaar is. Deze nieuwe serie is de tweede Marvel-release in een reeks van vier live-action series die exclusief debuteert op Netflix. Marvel’s Daredevil, sinds 10 april 2015 op Netflix te zien, was de eerste van de reeks, en Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist zullen volgen in 2016. Deze series zullen leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel’s The Defenders.

De serie Marvel’s Jessica Jones geeft een kijkje in het leven van Jessica Jones, één van de populairste nieuwe Marvel-personages van de laatste tien jaar, waarin ze wordt geconfronteerd met zowel haar innerlijke demonen als die in de harde wereld daarbuiten. Krysten Ritter (Jessica Jones) wordt bijgestaan door oa David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Ann Moss, Eka Darville, Erin Moriarty en Wil Traval.

Melissa Rosenberg (‘Twilight’, ‘Dexter’) en Liz Friedman (‘Elementary’) zijn Executive Producers voor Marvel’s Jessica Jones. Check de trailer hieronder, die helaas nog weinig laat zien:

[gv data=”p9x8uSUk9qo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *