John McAfee mondmasker

Cryptolegende John McAfee vast om string als mondmasker

John McAfee mondmasker

De gevangen pionier is klaar met autoriteit en Bitcoin. De markt ook?

John McAfee is inmiddels een soort levende legende. Zijn leven is al diverse keren verfilmd en voor een volgende film is er weer een hoofdstuk te schrijven. De oprichter van Antivirussoftware McAfee werd gisteren namelijk gearresteerd en heeft 14 uur vastgezeten. De reden is wel heel bijzonder, namelijk zijn mondmasker.

John McAfee vast om mondmasker

De avontuurlijke internetlegende heeft weer eens de wereldpers gehaald. Deze keer kwam dat omdat hij vanwege zijn ‘geloof’ een mondmasker naar keuze draagt, namelijk een zwarte damesstring. Hij was zo vriendelijk om de foto’s op Twitter te delen.

Toen hij, naar achteraf bleek, in Duitsland vast zat nam zijn vrouw zijn Twitter-account over en zij postte de verklaring.

John McAfee weer vrij

Zo’n avontuur is voor mijnheer McAfee altijd wat spannender dan gemiddeld. Sinds hij namelijk wegens belastingproblemen de Verenigde Staten ontvluchtte vreest hij voor een uitlevering. Zover kwam het deze keer niet. Na 14 uur werd de, inmiddels 75-jarige, cryptopionier die ook claimt te weten wie Satoshi Nakamoto is of zijn, weer vrijgelaten. Hij deed direct zelf zijn verhaal.

Ondertussen op de cryptomarkt

McAfee was jarenlang voorvechter van de Bitcoin, tot hij begin dit jaar plotseling rigorreus afstand nam en zich op andere projecten richtte. Dit kwam hem op een flinke clash met zijn achterban te staan. Omdat veel mensen hem toch nog met de Bitcoin associëren sluit ik het artikel af met de tussenstand van de live koersen van Bitcoin en de belangrijkste Altcoins op de cryptomarkt,, die ik vandaag om 14.15 uur vastlegde.

Eén reactie

  1. Tja, tegenwoordig zit de gouden handel in de mondmaskers. Het lijkt er op dat sommige burgemeesters en prominente virologen al in die handel ingestapt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *