John Wick-regisseur maakt film met iPhone

John Wick-regisseur maakt film met iPhone
Merk jij het verschil?

Regisseur David Leitch stond voor een serieuze uitdaging toen hij een film moest maken. Niet met traditionele filmcamera’s, maar een smartphone. In dit geval de nieuwe iPhone 11 Pro. Leitch staat bekend als de regisseur van de spannende John Wick-sere met Keanu Reeves in de hoofdrol. Ook is hij de regisseur van Marvel-kraker Deadpool 2.

Ditmaal geen John Wick of Keanu Reeves, maar een compleet andere setting. Met de video ‘Snowbrawl’ heeft hij een zeer korte film (circa een minuut) gemaakt. In deze film staat het gevecht met een sneeuwbal centraal. Ja, dat lees je goed.

De kleuren van de sneeuw, de manier waarop het licht valt en een scherpe voorgrond en een onscherpe achtergrond staan centraal in de korte film. Daarbij moet gezegd worden dat de film in opdracht voor Apple is gemaakt. En dus zit je te kijken naar een reclame voor de iPhone 11 Pro. Neem het dus met een klein korreltje zout hoe de film tot stand is gekomen. Apple heeft er immers alles aan gedaan om de iPhone zo goed mogelijk te presenteren. Je kunt de video hieronder bekijken.

[gv data=”cM8DcCoZulw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *