Jon Olsson showt Nederlands superjacht van 145 miljoen

Jon Olsson checkt Nederlands superjacht
Check snel de video om een stukje Nederlandse trots te aanschouwen.

Jon Olsson kent de sportliefhebber waarschijnlijk nog het beste als de professionele skiër die enig succes had op zowel nationaal als internationaal gebied. Wij kennen hem echter tegenwoordig beter als influencer. Vandaag de dag verdient hij zijn brood (of wat de man ook eet) en onderhoudt hij zijn vrouw door lifestyle video’s te maken en wat eigen merkartikelen verkopen.

Hoewel we meestal gillend wegrennen bij vloggers, kunnen we die van Olsson af en toe nog wel dulden. Ook zijn nieuwste video is een welkome verschijning. Daarin geeft de miljonair namelijk een rondleiding in een superjacht met een waarde van maar liefst 145 miljoen dollar.

Dit bizarre voertuig beschikt over alles wat je in een jacht wil hebben. Zo is er een simpelweg bruut interieur aanwezig en waan je je in een 5-sterren hotel. Een zwembad op zee is natuurlijk ook in de meest gevallen compleet overbodig, maar wel lekker om erbij te hebben.

Het jacht, dat luistert naar de naam My Illusion Plus, is ontworpen door Azure Naval. Klinkt niet heel Nederlands, maar schijn bedriegt. Het hoofdkantoor bevindt zich namelijk ‘gewoon’ in Haarlem. Kortom, kudo’s voor Azure Naval en snel onderstaande video kijken!

[gv data=”2T_V_rl4bYM”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *