Jongen heeft huisarrest, komt eronderuit door Xbox

Auteur: , 3 Reacties
Ga niet langs start, ontvang geen 200 euro

Dus je hebt huisarrest, bent compleet en volledig door al je games heen, en alle andere coole games komen pas in de herfst. Wat doe je dan? Deze jongen had daar wel een oplossing voor.

De negentienjarige Nieuw-Zeelander was door de rechter veroordeeld tot 11 maanden huisarrest, maar na 10 daarvan thuis op zijn luie togus te zitten gamen had hij volledig zijn bibliotheek uitgespeeld. Hoewel er genoeg andere dingen zijn die je met een Xbox kan doen en regelen, wist de jongen zich niet meer te vermaken en belde het lokale politiebureau op. Niet om een babbeltje te maken of te vragen of ze wat Live Gold Points over hadden zodat hij wat toffe DLC kon regelen, maar om te melden dat hij van plan was om z’n huis uit te wandelen. Hij zou het opgelegde huisarrest aan zijn laars te lappen tenzij ze hem ophaalden en in de gevangenis gooiden.

De politie voldeed aan zijn verzoek, en hij mocht de resterende vier weken van zijn huisarrest doorbrengen in een cel. Zonder Xbox, welteverstaan. Het is niet bekend waarvoor de jongen huisarrest had gekregen, of welke voor games hij dan al had uitgespeeld, maar schijnbaar had hij meer zin in een potje “Laat vooral de zeep niet vallen”.

Toegegeven, hij was na 10 maanden eindelijk zijn huis uit, maar of dit nou een verbetering van omgeving is laten we maar in het midden.3 reacties

11 maanden huisarest hebben en er al 10 op hebben zitten. Dat noem ik niet ‘er onder uit komen’.
Hij had in ieder geval de laatste maand iets anders om naar te kijken.
Zou net zeggen, vreemd artikel…als je al 10 maanden er op hebt zitten dan zijn die laatste 4 weken ook nog wel te overzien. Verre van “er onderuit komen”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).