Jony Ive: ‘Zwitserland in de problemen door iWatch’

Auteur: , 9 Reacties
jony-ive

Als het aan Apple's Jony Ive ligt, dan kan Zwitserland na de release van de iWatch een andere expertise gaan zoeken naast het maken van horloges.

De New York Times zegt dat de hoofdontwerper van Apple behoorlijk trots is op hun smartwatch. Volgens een anonieme werknemer van Apple, schept Ive op door te zeggen dat Zwitserland in de problemen komt zodra de iWatch in de schappen ligt.

Hierbij maakt de krant er een punt van om te zeggen dat Ive hierbij een ‘sterkere term’ (lees: scheldwoord) gebruikte voor het woord ‘problemen’. Wanneer we deze wearable van Apple daadwerkelijk te zien krijgen, is echter nog niet bekend. Er is sowieso nog relatief weinig uitgelekt wat betreft de iWatch, al durven we deze elf zaken al met redelijke zekerheid te voorspellen.

9 september
Wel weten we inmiddels dat Apple op 9 september een groot evenement houdt, waar we hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6 te zien krijgen. Wie weet maakt Apple daar ook nog wat tijd vrij voor de iWatch. Hoewel mensen nu al in de rij liggen voor een nieuwe iPhone, is de kans groot dat we tot 2015 zullen moeten wachten voordat we een Apple horloge om onze pols kunnen doen.9 reacties

Zwitserland of Zweden?
De Zweedse horlogeindustrie?
Onzin, er zullen altijd mensen blijven bestaan die een mooi swiss-made horloge verkiezen boven zo’n computer gadget aan je pols ( TAG Heuer, Breitling, IWC, Rolex enz. ), misschien zelfs wel het merendeel.

Denk dat vooral de hipsters en mensen onder de veertig bijv. met dit soort accessoires gaan lopen. Ook zullen velen het bezit van alleen een iPhone al voldoende vinden.

Maargoed; time will tell…
Zwitserland is NIET Zweden.
En ook niet andersom.
@ikkee: de landen worden blijkbaar vaker met elkaar verward, er is namelijk een complete site aan gewijd: http://www.swedennotswitzerland.com/
Ik bekijk alleen wat er staat:


Als het aan Appleā€™s Jony Ive ligt, dan kan Zwitserland na de release van de iWatch een …..

-en-

Apple, schept Ive op door te zeggen dat Zweden in de problemen komt zodra de iWatch …
@dragonforce: Je hebt helemaal gelijk. Ik heb de landen inderdaad door elkaar gehaald. Bedankt voor het melden, het is inmiddels aangepast :)
mensen met een zwak voor zwitserse uurwerkjes gaan niet snel een 200 euro kostende smartwatch aanschaffen. Het is net als met electrische auto’s, een auto liefhebber koopt dat ook niet voor zijn lol, maar er is slechts een select aantal mensen met genoeg geld voor het echt mooie spul.
Een leuk ding wat ik in overweging heb om te kopen , maar zal mijn u-boat daardoor niet in de kast laten verdwijnen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).