Jumpy is een smartwatch speciaal voor kinderen

Jumpy
De Jumpy smartwatch is leuk voor kinderen, en geeft ouders de kans om ook contact te houden met hun kids als ze even niet in de buurt zijn.

Jumpy is een nieuwe smartwatch van JoyRay, en kan dankzij de open SDK zowel met Android- als met iOS-toestellen samenwerken. Het horloge richt zich op kinderen van vijf tot acht jaar, en is uitgerust met Bluetooth, een microfoon en bewegingssensoren. Hierdoor kun je de Jumpy in tal van situaties gebruiken, zoals onderstaande introductievideo laat zien.

Games en educatieve apps
Speciale apps die maandelijks speciaal voor de Jumpy gemaakt worden, moeten ervoor zorgen dat kinderen niet hun interesse in de kleurrijke smartwatch verliezen. Mede door deze apps wil de Jumpy ervoor zorgen dat kinderen op een andere manier naar de wereld om hen heen gaan kijken. Deze spelletjes en educatieve apps doen dus meer dan leuke plaatjes op het scherm toveren, ze geven kinderen extra redenen om te bewegen. In de trailer zien we bijvoorbeeld hoe een jongetje zijn Bluetooth-bestuurbare robotje middels handbewegingen bestuurt.

Ook zit er een app ingebouwd die de activiteiten van kinderen monitort. Een hondje laat aan de hand van deze statistieken weten wanneer een kind wat moet eten of drinken, voor het geval ze dit vergeten. Het relatief grote 1,6-inch scherm en de simpele manier waarop je de Jumpy uit het polsbandje haalt, is ook voor kinderen gemakkelijk.

Kickstarter
Als je de Kickstarter voor Jumpy ondersteunt met een bedrag van 99 dollar, krijg je in maart 2015 een Jumpy thuisgestuurd. Op dit moment heeft de crowdfundingcampagne al meer dan de helft van het streefbedrag opgehaald, met nog 23 dagen te gaan.

Jumpy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *