Just Cause 4 video: brute gameplay met tornado’s

Auteur: , 2 Reacties
Just Cause 4 gameplay met tornado's

Dit moet je zien!

Eerder op de E3 dit jaar kondigde Square Enix met veel trots Just Cause 4 aan. Deze sandbox-game kun je zien als de tropische versie van het nog steeds razend populaire GTA. Eind dit jaar kunnen we ons opmaken voor deel 4, waarin we wederom met onze Rico aan de slag mogen gaan.

Vandaag heeft Square Enix een video vrijgegeven waarin we bijzonder indrukwekkende gameplay zien. Hoewel Just Cause 1, 2 en 3 grafisch bijzonder mooi waren te noemen, doet Just Cause 4 daar met de gloednieuwe Apex Engine nog een schepje of twee bovenop. Met name de destructiemogelijkheden zijn voorzien van een flinke upgrade.

In onderstaand filmpje is te zien hoe de nieuwe Apex Engine zelfs extreme weersomstandigheden kan genereren. Zo zien we een gigantische tornado die een basis van enkele boeven moet kapotmaken, maar dankzij allerlei installaties wordt de tornado de andere kant opgestuurd. Aan Rico de taak om deze apparaten te breken.

Ondanks alle veranderingen heeft ons hoofdpersonage gelukkig nog altijd de beschikking over een van de originelere ‘wapens’ in sandbox-games: de grijphaak. Ook dit gereedschap is voorzien van een upgrade. Just Cause 4 komt op 4 december officieel in de winkels te liggen voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.2 reacties

Tip: haal voor die tijd Just Cause 2 of 3 (+DLC’s) voor een prikkie binnen!
Erg vermakelijk als je simpelweg een sandbox wilt met knotsgekke explosieve gameplay!
Met GTA vergelijken gaat immers niet veel verder dan de open wereld, de rest speelt ontzettend anders.
@lolindir: wacht daarbij wel op een sale (3,- voor JC2, en ongeveer 7,50 voor JC3) beide incl. DLC’s.
En speel ze op volgorde, Na deel 3 is deel 2 echt een downgrade etc.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).