Justin Bieber heeft als eerste 40 miljoen Twitter volgers

Auteur: , 5 Reacties
Justin Bieber op Twitter

Even een korte dienstmededeling voor alle tienermeisjes onder onze bezoekers (hoeveel zullen het er zijn?). Justin Bieber is de eerste persoon die op Twitter de mijlpaal van 40 miljoen volgers heeft bereikt.

Via Twitter bedankt Bieber zijn fans voor het behaalde resultaat, maar ondertussen weten wij wel beter. De meeste (pop)sterren hebben namelijk vele miljoenen fake volgers, maar we zullen geen spelbreker zijn, dus van harte Justin!

Het opstandige tieneridool wordt gevolgd door Lady Gaga met op moment van schrijven een kleine 38 miljoen volgers, Katy Perry met 37,5 miljoen volgers en president Barack Obama met 32,4 miljoen volgers.5 reacties

Hoe kan je eigenlijk een nep-profiel aan maken? Er moet toch altijd iemand zijn persoonlijke gegevens invullen en bieber toevoegen als volger?
Anyway, bij Bieber moet je dus zijn aantal echte volgens delen door 2 volgens de link :s
@vale46: LOL! Een e-mailadres is genoeg hoor. Als ik wil kan ik morgen 100 Twitteraccounts maken.

Er zijn, vooral in India, tientallen bedrijfjes die volledig geautomatiseerd allemaal nepaccounts aanmaken voor spamdoeleinden of om mensen volgers aan te bieden.

Je kan voor enkele tientjes op die manier een paar 100 volgers kopen (of meer).
@vale46: Voor 5 dollar heb je er 6000 volgers bij. http://fiverr.com/kingpronew1/guide-you-how-to-make-3000-dollars-by-selling-report-in-just-7-days
@dennis:
@robertr:
Nice :D
Wat wist ik niet dat je voor een paar $ enkele duizenden accounts kan laten aanmaken die realistisch zijn en jouw profiel “volgen”!
Nog een reden waarom ik niet op twitter kom!
@vale46: op Facebook zitten ze ook ;) Er is een levendige handel in likes. Eigenlijk elk netwerk heeft hier last van.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).