Kan de OnePlus 5T de reputatie van OnePlus redden?

OnePlus 5T
De OnePlus 5T is alles wat de OnePlus 5 had moeten zijn. Qua looks in ieder geval, maar laten we hopen dat het qua kwaliteit ook beter voor elkaar is.

De OnePlus 5 werd eerder dit jaar met veel kritiek ontvangen. Zo werkte de camera alles behalve goed en waren er problemen met de displays. De Chinezen zullen hun huiswerk met de OnePlus 5T beter moeten doen, anders blijft er van het imago van de fabrikant helemaal niets over.

Via Weibo zijn nieuwe renders van de OnePlus 5T uitgelekt. Ook dit toestel krijgt een bezelloos scherm, zodat OnePlus niet meer uit de toon valt naast merken als Samsung en LG. De vingerafdrukscanner is verplaatst naar de achterkant, maar verder zit het verschil ‘m vooral in de display. Laten we hopen dat ‘ie deze keer niet ondersteboven gemonteerd is.

Het is nog niet zeker wanneer de OnePlus 5T aangekondigd wordt. We weten wel dat de voorraad van de OnePlus 5 steeds beperkter wordt, dus dat kan erop wijzen dat de nieuwe versie binnen niet al te lange tijd in de winkels moet liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *