Kan HTC eindelijk weer eens verrassen met de U12?

Auteur: , Geen reacties
HTC U12

In andere woorden: wordt dit HTC-toestel eindelijk weer een succesnummer?

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met HTC, maar de fabrikant lijkt zelf ook niet helemaal in te zien hoe het tij gekeerd kan worden. In april wordt de U12 gepresenteerd, maar de vraag is of dat toestel je ervan kan weerhouden om toch maar weer een Samsung Galaxy S9 te kopen. De specificaties wijzen in ieder geval niet op grote verrassingen.

Via LlabTooFer lekte zo’n beetje alle informatie over de U12 uit, al hadden we het grootste deel ook zelf in kunnen vullen. De telefoon krijgt een 5,99″ QHD+ display en wordt aangedreven door een Snapdragon 845-soc. Verder kun je ‘m volproppen met 6GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte.

De camera is de grootste vernieuwing, want ook HTC kiest voor een dubbele variant (12 en 16MP) met een sensor van Sony. De frontcamera schiet 8MP-foto’s. Die camera zou ook gebruikt worden voor HTC Face Unlock, een feature die verder voor zich spreekt en ook al door veel concurrenten omarmd is.

De HTC U12 draait standaard op Android 8.0 en biedt ook ondersteuning voor Project Treble. Je kunt dus in ieder geval rap aan de slag met nieuwe Android-updates.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).