Kanye West is boos, klaagt Nederlandse student aan

Auteur: , 3 Reacties
Nee, ik snap de visgrappen niet

"Luister gast, ik ben blij voor je en je mag dit Coinye-gedoe afmaken, maar ik klaag je nu wel aan voor een hoop geld" onderbrak de rapper/notoire brillendrager.

Vrijdag begon als een normale dag voor student Robbie Hontelé. Kopje koffie zetten, even snel email checken. Maar toen plofte er ineens een mail van Meneer Noord Oost Zuid West en zijn legertje van hoog-getrainde precisieadvocaten, waarin zij eisen dat alle handel in Coinye, waar Hontelé ontwikkelaar en onofficieel woordvoerder van is, wordt stopgezet en alle domeinen aan hen worden overgedragen. Het kopje koffie smaakte meteen niet meer.

Overigens is Hontelé niet de enige die hierover benaderd is. Eerder zijn er al brieven verstuurd naar de andere ontwikkelaars, maar dit is voor het eerst dat er specifiek namen en bedragen genoemd zijn. De rapper wil buiten de gebruikelijke boetes, bepaald in de rechtbank, ook een schadevergoeding voor punitive damages. Dit is een vergoeding die er specifiek op gericht is om anderen af te schrikken, en kan in de miljoenen lopen.

“Ik heb me bij het project aangesloten omdat ik niet wil dat iemand met een sterke portemonnee een cryptocoin uit de lucht kan halen”, aldus Hontelé. Nadat de Coinye West-cryptomunt uit de lucht gehaald werd door de ontwikkelaars ontstond deze munt als reactie, maar het lijkt erop dat nogmaals degene met de grootste waffel portemonnee wint. Of de schadevergoeding met Bitcoins betaald kan worden is niet bekend. (via: Tweakers)3 reacties

hahaha die kanye west
‘I like to put fish-sticks in my mouth, what the fuck is wrong with that?’ hahahahaha
Heej, dit zag werkelijk niemand aankomen………
Trieste aap

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).