Keiharde Netflix-film met Sandra Bullock check je binnenkort

Keiharde Netflix-film met Sandra Bullock check je binnenkort
Later deze maand is het zover!

Actie, actie en nog eens actie met serieuze girlpower. Later deze maand is de film Bird Box te zien op Netflix. De titel kwam al even voorbij in ons Netflix-maandoverzicht van december. Zo vlak voor de release brengt de Amerikaanse streamingdienst een nieuwe trailer naar buiten om de film nog een keer onder de aandacht te brengen.

Bird Box is een Netflix Original en wordt omschreven als een spannende survival. De film is geregisseerd door Susanne Bier en heeft de inmiddels 54-jarige Sandra Bullock voor de hoofdrol gestrikt. Ze speelt het karakter Malorie. Een dame die geconfronteerd wordt met het kwaad, liefde, hoop en een kans op een nieuw begin. In Bird Box krijgt de aarde te maken met een mysterieuze kracht die de wereldbevolking uitdunt.

Naast Bullock zijn ook onder meer Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker, BD Wong, Sarah Paulson, en John Malkovich te zien in Bird Box. Vanaf 21 december is de film te zien op Netflix.

[gv data=”JQpjG8r795c”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *