Kek kleurtje voor iPhone 6s: wie wil er een roze?

Auteur: , Geen reacties
iPhone 6s in roze uitvoering

De kans dat er binnenkort een rose gold iPhone 6s wordt aangekondigd wordt steeds groter. Er zou zelfs een volledig roze variant op de planning staan.

Apple heeft de afgelopen jaren steeds meer kleurvariaties op de markt gebracht. Waar je eerst uit een witte of een zwarte iPhone kon kiezen, koop je inmiddels een smartphone in de kleuren Space Gray, Gold of Silver, terwijl de iPhone 5c in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is. De nieuwe iPhone 6s zou ook in rose gold-uitvoering op de markt komen, maar hoe ziet dat er eigenlijk uit?

Een aantal Chinese websites publiceerde deze week foto’s op en een wel erg roze iPhone 6s. We hebben geen idee of het om echte iPhones gaat, want in China zijn ze erg sterk in het immiteren van de telefoons van Apple. Daarbij komt dat de foto’s al in maart gemaakt zijn en nu pas opduiken, waaruit je zou kunnen concluderen dat er mee gerommeld is.

Of dat klopt zullen we begin september weten, want dan volgt naar verwachting de aankondiging van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).