Hier, de specs van de Samsung Galaxy J4 Core


Specs van de tweede Android Go telefoon van Samsung bekend!

Als je de naam Core hoort vrees je misschien het ergste maar die vrees is onterecht. Laten we snel beginnen met een overzicht.
Als processor is de Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 (Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53) ingebouwd. De Adreno 308 is de grafische processor die jou optimale beeldkwaliteit geeft. Dit alles wordt gecombineerd met het Android 8.1 Oreo (Android Go Edition) besturingssysteem om je een optimale gebruikservaring te geven. Met 1 GB RAM geheugen en 16 GB ROM werkgeheugen is deze telefoon snel en compact. Overigens is het opslaggeheugen uit te breiden tot 412 GB ROM door middel van een microSD-kaart.

Ook de camera is basic uitgevoerd met aan de achterzijde een 8 MP camera met f/2.2 diafragma. Met LED flash, panorama- en HD-optie heb je diverse toepassingen om onder alle omstandigheden de mooiste foto’s te nemen. Een video maken is ook geen probleem, met 1080p@30gps kun je uitgebreid jouw gang gaan.

Als je een selfie wilt nemen ondersteunt de Samsung Galaxy J4 Core je uiteraard ook. Met een 5 MP selfiecamera aan de voorkant met f/2.2 diafragma zie je er vast op jouw best uit. Ook ’s avonds, want deze camera ook deze camera krijgt ondersteuning van een LED flitser. De ingebouwde Li-Ion 3300 mAh batterij zorgt ervoor dat je extra lang van jouw toestel kunt genieten.

Met de ingebouwde luidspreker en 3,5 mmm Headphone Jack hoofdtelefoon-aansluiting kun je overal naar jouw favoriete muziek luisteren.

Bluetooth (4.2), Wifi (802.11 b/g/n banden), Wi-Fi Direct en hotspots zorgen samen met de GPS-optie (die zowel A-GPS, GLONASS als BDS ondersteunt) voor een prettige gebruikservaring. De standaardsensoren zoals accelerometer, bewegingssensor en kompas zijn natuurlijk voorzien.

Voor het scherm is gekozen voor een IPS LCD multi-touchscreen met 16 MP kleurenpalet. Het scherm is met 6 inches groot en door de lijsten zo klein mogelijk te haalt deze telefoon een beeld/scherm resolutie van 73,6%. Genoeg kijkgenot dus.

Ook qua uiterlijk heeft deze telefoon, met afmetingen van 16,14 bij 7,69 cm en dikte van 0,79 cm een moderne uitstraling. Deze wordt versterkt door de ronde hoeken. De Samsung Galaxy J4 Core is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en koper en gaat bij de release (naar verwachting in november 2018) zo’n EUR 150,- kosten.

Al met al kunnen we concluderen dat deze telefoon de benaming ‘core’ alle recht aandoet. Het is binnen het prijssegment een sterk toestel, waarmee je bovendien door de garantie van updates door Android Go voorlopig mee vooruit kunt. We verwachten dan ook een verkoopsucces.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *