Kersttip: deze wijnglazen kunnen nooit omvallen

Kersttip: deze wijnglazen kunnen nooit omvallen
De feestdagen komen er alweer aan, dus hopelijk heb je je wijnvoorraad alvast aangevuld. Deze glazen mogen dit jaar zeker niet ontbreken.

Je kent het wel, er is altijd wel iemand onder je familie of vrienden die niet zonder knoeien kan eten of drinken. Wijnvlekken zijn wel het laatste waar je je druk om wilt maken tijdens kerst of oud en nieuw. Daarom komt designstudio Super Duper Studio met deze handige glazen: de Saturn Wine Glasses.

Dankzij het ontwerp wordt het haast onmogelijk om rode wijnvlekken in je vloerbedekking te krijgen (tenzij iemand de hele fles omgooit, maar daar gaan we maar even niet vanuit). De glazen zijn een enorm succes en zijn daarom tijdelijk uitverkocht. Wel kan je alvast een order plaatsen voor de volgende beschikbare batch. De glazen zijn zeker niet goedkoop met 42 euro per stuk, maar als het goed is gaan ze heel lang mee.

[gv data=”Ff8T4sth4PA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ten eerste is dit geen wijnglas en ziet het er niet uit, ten tweede geeft hij maar een het licht tikje en komt de vloeistof al bijna tot de rand. Als je iets omgooit gaat dat meestal met meer kracht omdat je het per ongeluk om stoot en dus lijkt het mij dat de vloeistof op zo’n moment over de rand heen vliegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *