Kickstarter: ideale Galaxy S8 case voor Bixby haters

Auteur: , 6 Reacties
Kickstarter: ideale Galaxy S8 case voor Bixby haters

Eindelijk van die verschrikkelijke knop af!

Het lijkt erop dat niet iedereen blij is met de Bixby knop aan de zijkant van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

Er zijn mensen die de virtuele assistent van Samsung niet willen gebruiken en er zijn ook mensen die klagen dat ze per ongeluk op de knop drukken als ze eigenlijk het volume willen aanpassen.

Gelukkig heeft Zach McKay uit Los Angelos een oplossing voor dit probleem. Hij heeft een Kickstarter gestart voor een Galaxy S8 en een Galaxy S8 Plus hoesje dat niet alleen je telefoon beschermt tijdens een val maar ook over de Bixby knop heen gaat. Je zult met dit hoesje dus nooit meer per ongeluk op de Bixby knop drukken.

Het doel van de Kickstarter campagne is om $16,000 op te halen, maar met nog maar negen dagen te gaan en slechts $766 lijkt het niet goed te gaan. Door $20 te doneren krijg je een Bixby-free hoesje en een sticker met ‘I hate Bixby’ erop.

Als je de virtuele assistent van Samsung echt haat, kun je ook voor het passion pack van $40 kiezen. Je krijgt dan meerdere stickers en een pet met dezelfde tekst.

De standaard kleur van het hoesje is zwart. Als er meer dan $20,000 wordt ingelegd, dan komen er drie kleurenopties bij. Deze zijn rood, zilver en donkerblauw.

Als je dus een Samsung Galaxy S8 of S8 Plus hebt en Bixby haat, kun je hier inleggen voor het project. (Via Android Authority)6 reacties

Ik heb een S8+ en haat bixby. Althans zie geen meerwaarde boven google assistent. Dus heb die knop, heel bixby en allerlei andere Samsung Bloatware gewoon uitgeschakeld met Packadge Disabler pro 👍
@Donstil: Ook handig!
Gewoon de knop “remappen” klaar…… Als ik nu op de knop druk start de camera.
@ffw88: Een gemiddelde consument zou niet weten hoe (inclusief mijzelf, moet je de telefoon dan rooten?). Het is jammer dat Samsung, hoewel begrijpelijk, de mogelijkheid geschrapt heeft om ook andere functies aan de knop toe te wijzen en het dan aan de consument over te laten. Zeker in landen waar er nog geen uitrol is voor Bixby.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).