Kickstarter: ideale Galaxy S8 case voor Bixby haters

Kickstarter: ideale Galaxy S8 case voor Bixby haters
Eindelijk van die verschrikkelijke knop af!

Het lijkt erop dat niet iedereen blij is met de Bixby knop aan de zijkant van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

Er zijn mensen die de virtuele assistent van Samsung niet willen gebruiken en er zijn ook mensen die klagen dat ze per ongeluk op de knop drukken als ze eigenlijk het volume willen aanpassen.

Gelukkig heeft Zach McKay uit Los Angelos een oplossing voor dit probleem. Hij heeft een Kickstarter gestart voor een Galaxy S8 en een Galaxy S8 Plus hoesje dat niet alleen je telefoon beschermt tijdens een val maar ook over de Bixby knop heen gaat. Je zult met dit hoesje dus nooit meer per ongeluk op de Bixby knop drukken.

Het doel van de Kickstarter campagne is om $16,000 op te halen, maar met nog maar negen dagen te gaan en slechts $766 lijkt het niet goed te gaan. Door $20 te doneren krijg je een Bixby-free hoesje en een sticker met ‘I hate Bixby’ erop.

Als je de virtuele assistent van Samsung echt haat, kun je ook voor het passion pack van $40 kiezen. Je krijgt dan meerdere stickers en een pet met dezelfde tekst.

De standaard kleur van het hoesje is zwart. Als er meer dan $20,000 wordt ingelegd, dan komen er drie kleurenopties bij. Deze zijn rood, zilver en donkerblauw.

Als je dus een Samsung Galaxy S8 of S8 Plus hebt en Bixby haat, kun je hier inleggen voor het project. (Via Android Authority)

6 reacties

  1. Ik heb een S8+ en haat bixby. Althans zie geen meerwaarde boven google assistent. Dus heb die knop, heel bixby en allerlei andere Samsung Bloatware gewoon uitgeschakeld met Packadge Disabler pro ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *