Kickstarter: kleinste telefoon ter wereld razend populair

Zanco Tiny T1
Jouw nieuwe ideale wegwerpmobiel?

Eerder dit jaar hadden we onze ogen gericht op Jelly, een bizar kleine smartphone met een schermgrootte van 2,45 inch. Heb je echter genoeg aan een minitelefoon waar je alleen mee kunt sms’en en bellen, dan kan het nog een stukje kleiner. De Zanco Tiny T1 is slechts enkele centimeters groot en weegt maar 13 gram.

Het bedrijf Zanco is geen onbekende op het gebied van kleine telefoons. Voornamelijk mensen die erg gesteld zijn op hun privacy weten vaak af van Zanco. Ze staan namelijk ook bekend om hun spionagegadgets. Hun telefoons zijn ook voorzien van een kekke stemvervormer.

Ook op de Tiny T1 zijn er maar liefst 13 stemvervormers aanwezig, verschillend van de gewone man/vrouw-stemmen tot aan Optimus Prime van Transformers of de schattige Wall-E. Extra handig is dat de Tiny T1 met elke telecomprovider in de wereld overweg moet kunnen. De telefoon heeft ruimte voor 300 contacten en 50 sms-berichten.

Dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het speeltje, blijkt wel uit de populariteit van de Kickstarter-pagina. Met nog 23 dagen te gaan staat de teller op 73.000 euro, en dat terwijl het gewenste doel ‘slechts’ ruim 28.000 dollar was. Voor slechts 45 euro zou je de Zanco Tiny T1 medio 2018 in huis moeten hebben.

[gv data=”0XSkH1wXp4c”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *