Kickstarter: maak je MacBook trackpad slim [video]

Auteur: , Geen reacties
Nums Kickstarter

Is het razend populaire project ook iets voor jou?

De krachtige MacBooks van Apple zijn door de jaren heen volgeplakt met allerlei handige features. Zo is er in de nieuwste MacBook Pro ruimte voor de Touch Bar, een speciaal touchscreen ter vervanging van de F-knoppen waarmee je in één klap een stuk creatiever kunt zijn met je laptop. Het Kickstarterproject Nums maakt je huidige MacBook echter nóg een stuk slimmer.

De Nums-accessoire van Luckey Inc. is een dun laagje glas dat over de trackpad van je MacBook geplaatst moet worden, waardoor je vanuit hier meerdere acties uit kunt voeren. Denk bijvoorbeeld aan het openen van iTunes of andere apps, websites en andere programma’s die jij vaak gebruikt.

Dankzij het extreem dunne lichaam van 0,26 millimeter zorgt de Nums niet voor een vervelende bult op je trackpad. Ook is het apparaatje compatibel met meerdere MacBook-modellen, waardoor je niet meteen een dure MacBook Pro in huis hoeft te hebben.

De teller voor de Nums staat op dit moment op dik 36.000 dollar, terwijl het einddoel is om minstens 50.000 dollar op te halen. Met nog 25 dagen te gaan is de kans aannemelijk dat Luckey Inc. het voor elkaar gaat krijgen. Zelf beschik je al over een Nums voor 32 dollar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).