Kickstarter: Nepwimpers met LED licht

Kickstarter: Nepwimpers met LED licht
Geef je outfit iets flitsends!

Ontwerper Tien Pham showde het eerste paar f.lashes op de Maker Faire eerder dit jaar. Aangemoedigd door de reacties die hij kreeg, heeft hij nu een Kickstarter project opgezet om zijn draagbare elektronica te kunnen introduceren aan het grote publiek.

Inmiddels heeft het project zijn doel van $40,000 ruim gehaald en zullen de f.lashes ook daadwerkelijk geproduceerd gaan worden.

[gv data=”pw0b-EtRr8Q”][/gv]

F.lashes zijn kleine strips van LEDs die je aan je wimpers plakt met wimperlijm. Er is een vervelende en grote controller en een verbindingsdraad die je ergens moet wegstoppen, bijvoorbeeld in je haar. Als je die hebt weggestopt, kun je eindelijk genieten van je f.lashes.

De f.lashes komen in zeven verschillende kleuren en laten verschillende patronen zien, afhankelijk van je bewegingen.

Natuurlijk bestaan nepwimpers al heel lang, maar misschien is het nog te vroeg om LED wimpers te gaan massa produceren. De verbindingsdraad is natuurlijk niet handig en waarschijnlijk zullen we de wimpers eerst gaan zien in clubs en op festivals. Daar is het namelijk gewoon om net iets meer tijd te besteden aan je outfit.

Mocht je zelf nu lichtgevende wimpers willen kopen, dan kun je een paar aanschaffen via de Kickstarterpagina voor $40. Helaas komen er nog verzendkosten bij van $12. (Via The Verge)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *