Kickstarter: PodCase, een unieke laadhoes voor je iPhone

Auteur: , Geen reacties
PodCase iPhone

De bedenker van de Pebble-smartwatch heeft blijkbaar ook nog goede ideeën in petto.

Dat de Pebble-smartwatch vrijwel compleet uit ons geheugen is gewist, hoeven we eigenlijk niet te vertellen. De apparaatjes zijn een stille dood gestorven en de erfenis is opgesplitst door meerdere apps en andere gadgets. Pebble-oprichter Eric Migicosky heeft echter een Kickstarter-project gemaakt voor iPhone-gebruikers waar echte Apple-fans wild van worden.

Met de PodCase beschik je namelijk over een laadhoesje dat over meerdere functies beschikt. Allereerst is er de AirPod-laadfunctie. In het apparaat zijn twee openingen speciaal gereserveerd voor de oordopjes van Apple. Eenmaal vastgeklikt via de magneetjes, kun je de AirPods tot maar liefst 40 keer opladen met één volle accu van 2500 mAh.

Naast AirPods is het ook mogelijk om je iPhone volledig op te laden met de PodCase. Een andere handige feature is dat de laadhoes gebruikmaakt van USB-C in plaats van Lightning. Hierdoor kun je het apparaat veel makkelijker opladen. Het hoesje is gemaakt voor de iPhone 7 en 7 Plus, maar verschijnt in nieuwe ontwerpen wanneer de nieuwe iPhones zijn aangekondigd.

De PodCase staat op dit moment op Kickstarter met een gewenst doel van omgerekend zo’n 250.000 euro. Op dit moment heeft het project met nog 28 dagen de teller op ongeveer 19.000 euro staan van mensen die wel iets zien in het hoesje. Mocht het doel gehaald worden, dan wordt het hoesje vanaf februari geleverd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).