Kickstarter verwijdert misselijkmakende adoptie-app [video]

Tinder voor adoptiekinderen
Maar is het Tinder-achtige project een misplaatste grap of de zieke werkelijkheid?

We kennen allemaal Tinder wel, dé app om snel en makkelijk vlees te keuren bij jou in de buurt. Aangezien de meest oppervlakkige app ter wereld tegenwoordig een minimumleeftijd van 18 hanteert, is het blijkbaar oké om deze te gebruiken. Het Kickstarter-project Adoptly gaat echter een stap of tien verder dan dat.

Adoptly heeft als slogan: “Parenthood is just a swipe away.” De makers melden dat je met de applicatie potentiële adoptiekinderen naar links of rechts kunt swipen, waarna je eventueel in contact komt met de biologische ouders van het ‘goedgekeurde’ kind.

Kickstarter heeft het misselijkmakende project inmiddels verwijderd van haar site. De teller voor het project stond op dat moment op ongeveer 4000 dollar, terwijl het gewenste doel maar liefst 150.000 dollar zou bedragen (gelukkig). De zieke geesten die het project ondersteunden, hebben hun geld zonder pardon teruggekregen.

Hoewel je er in het begin van uit (wil) gaan dat het een hoax is, hebben de makers van het project er alles aan gedaan om zo geloofwaardig mogelijk over te komen. Ook onderstaande video lijkt verdacht veel moeite in gestoken te zijn. Op de website van Adoptly zelf vind je meer informatie over dit bizarre project.

[gv data=”k4W1DufjdQg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *