Kies maar: Huawei Watch of Moto 360

De nieuwe Moto 360
De IFA in Berlijn is in volle gang, dus we worden overspoeld met nieuwe smartwatches. Huawei en Motorola hebben gekozen voor een rond ontwerp, maar welke fabrikant heeft zijn huiswerk het best gedaan?

De Moto 360

De nieuwe Moto 360 komt in twee modellen op de markt met een doorsnede van 42 of 46 millimeter. De Amerikanen kiezen net als veel concurrenten voor de Snapdragon 400-chip en hebben hun smartwatch voorzien van 512 GB werkgeheugen. Verder is er 4 GB aan interne opslag aanwezig. Belangrijker: de accuduur zou flink verbeterd moeten zijn. De verkoop start deze maand in de Verenigde Staten (vanaf 299 dollar), later dit jaar komen de nieuwe Moto 360’s naar Nederland.

Huawei Watch

Ook de Huawei Watch is rond, al is deze smartwatch met een vanafprijs van 399 euro wel op een ander publiek gericht. Qua specificaties is de Watch gelijk aan de Moto 360, maar de Huawei heeft als voordeel dat je geen zwarte rand onderaan de display ziet. Verder is het een kwestie van smaak of je de Huawei Watch de extra investering waard vindt.

9 reacties

 1. Nee, de prijzen slaan nergens meer op. Lastig concureren straks met de Apple Watch op die manier.

  Tip mbt een prima smart Watch: LG G Watch R !!
  Werkt prima, goede accu, super design, niet duur (rond de 200 nieuw te vinden), EN TADA je kunt ieder 22mm horloge bandje monteren die er maar bestaat. Dus geen dure fancy aanklik bandjes maar de keuze uit duizenden bandjes in iedere smaak.

  Voor 250 euro heb je dan een stoere klok met mooie metalen mat zwarte band en meer dan een dag mee gaat en gewoon een VOLLEDIG rond scherm en niet zo’n lekke band scherm net als op de moto360.

 2. “Qua specificaties is de Watch gelijk aan de Moto 360, maar de Huawei heeft als voordeel dat je geen zwarte rand onderaan de display ziet.”

  Als ik zo naar de plaatjes kijk dan zie ik geen zwarte rand onderaan het display. Dus of ze zijn weg of het zijn slechte renders.

  Maar ik ben zeker geintresseerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *