Kies maar: langere batterijduur of betere prestaties

Windows
Elke situatie is anders en daarom komt Windows met een aanpasbare balk.

Microsoft heeft enkele puike updates in het verschiet voor Windows 10. Onder andere een slim lichtfilter en een nieuwe game-modus komen eraan. In een blogpost vertelt het techbedrijf over de nieuwe functies, waaronder deze nieuwe modus.

Het gaat om een aanpasbare balk. De gebruiker kan kiezen voor een langere batterijduur of juist betere prestaties. De computer anticipeert vervolgens op de keuze van de gebruiker. Microsoft test momenteel de nieuwe functie in Windows 10 build (15014).

De nieuwe feature is afhankelijk van de situatie. Ga je aan de slag met een ‘zwaar’ programma dan zijn de beste prestaties van je laptop gewenst. Surf je enkel op het web dan heb je weinig kracht nodig en kun je kiezen voor de batterij besparende modus. De Windows 10 Creators Update, waar al deze nieuwe features te gebruiken zullen zijn, komt in april.

Nog geen reacties

  1. Seriously? Dit zit er allang in. Ze hebben er nu een grotere knop van gemaakt maar tussen die Modi switchen kon altijd al in Windows 10 (in het zelfde schuif-venster waar je de schermhelderheid kan “snel-kiezen”).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *