KiiTag 2: Zwitsers zakmes voor je smartphone

Kiitag-2
Je smartphone kun je tegenwoordig voor bijna alles gebruiken, maar soms heb je een extra hulpmiddeltje nodig om hem nodig handiger te maken. De KiiTag 2 wil al deze uitbreidingen in één zijn, en vat tal van functies samen in een klein apparaatje.

Op het eerste gezicht ziet de KiiTag 2 eruit als een sleutelhanger, die in feite tot de nok toe gevuld is met functies om je smartphone een handje te helpen. Zo kun je je toestel opladen met de ingebouwde accu, zit er een zaklampje in, en is er 8 of 16GB aan geheugen aanwezig, mocht je snel wat bestanden willen kopiëren.

Kiitag-2

Knoppen programmeren
Met een speciale app kun je vervolgens de knoppen op de KiiTag 2 zelf instellen, zodat je er allerlei functies aan kunt geven. Maak er bijvoorbeeld een apparaatje van waarmee je de camera kunt bedienen (zodat je zelf ook eens op de foto staat), of laat het alarm afgaan van je smartphone als je hem kwijt bent. Dit werkt ook andersom, handig als je de KiiTag, of de sleutelbos waar hij aan hangt, kwijt bent.

De KiiTag 2 werkt zowel met iPhones, Android-toestellen en Windows Phones, en kan via de USB-ingang ook in je computer gestoken worden. Met nog 58 dagen te gaan, is de Kickstartercampagne al over de helft van het streefbedrag, dus de kans dat hij er komt, is redelijk groot. Voor 40 dollar kun je het 8GB-exemplaar bestellen, en voor tien dollar meer krijg je het 16GB-model thuisgestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *