Kijk, de iPhone 7 krijgt mogelijk een nieuw kleurtje

iPhone 7
Weten mensen tenminste dat je het nieuwste model hebt.

Met een nieuwe iPhone lijkt Apple de laatste tijd ook regelmatig een nieuw kleurtje of kleurtjes te introduceren. We zagen het voor het laatst bij de iPhone 6S, die verkrijgbaar is in de kleur roségoud. Dit is tevens de enige mogelijkheid om een 6S te kunnen onderscheiden van een 6 met het blote oog.

Ook de iPhone 7 zal qua uiterlijk veel overeenkomsten vertonen met zijn voorganger. Volgens de Japanse website Mac Otakara komt de techgigant echter met een nieuwe kleur voor het toestel. Deze zou de naam Deep Blue meekrijgen en het ziet er best wel tof uit moet ik zeggen. De site zegt dat met de komst van de blauwe kleur de kleur Space Gray met pensioen wordt gestuurd. De iPhone 7 wordt dus verkrijgbaar in het blauw, zilver, goud of roségoud.

Space Grey was in 2013 een nieuwe kleur op de iPhone 5S. Apple bracht de kleur naast de iPhone ook naar andere producten zoals de iPad, iPod en de MacBook. We nemen het gerucht nu nog met een korreltje zout, maar een introductie van de diepblauwe kleur is wat mij betreft welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *