Kijk, het is de nieuwe smartwatch van Louis Vuitton

Kijk, het is de nieuwe smartwatch van Louis Vuitton
De portemonnee mag getrokken worden voor dit slimme uurwerk.

Naast techbedrijven, hebben ook modebedrijven vaak een eigen smartwatch. Het grappige is dat ze geregeld technisch minder fijn werken in vergelijking met de apparaten van Apple, Samsung of Huawei, maar wel duurder zijn. Je moet echt voor de merknaam betalen.

Blijkbaar zijn er genoeg mensen die dat met alle liefde van de wereld doen, want modebedrijven komen nog steeds met nieuwe smartwatches op de markt. Zo ook Louis Vuitton. Het merk heeft een nieuwe versie van een bestaande smartwatch voor volgend jaar aangekondigd. Deze nieuwe variant komt met de Snapdragon Wear 3100 van Qualcomm. Een chipset die in samenwerking is ontwikkeld met Google.

De LV Tambour Horizon, zoals de smartwatch heet, kan een hele dag meegaan bij intensief gebruik. Vijf dagen is ook mogelijk, als je tenminste het ding enkel gebruikt om de tijd om te kijken. Het display is verbeterd. Net als bij andere moderne smartwatches, laat deze LV Tambour Horizon naast de tijd ook je hartslag weten en meet het apparaat het aantal stappen dat je zet.

De smartwatch komt met een nieuwe witte kleur. Wat het horloge moet gaan kosten is nog niet bekend. De LV Tambour Horizon komt volgend jaar op de markt. Ter referentie, het vorige model kost je 2.490 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *