Kijk live hoe klanten hun Tesla Model 3 in ontvangst nemen

Auteur: , Geen reacties
Tesla

Ja, ook dat is een dingetje tegenwoordig.

Tesla laat er geen gras over groeien. Morgen zullen de eerste Model 3’s worden geleverd en de hele wereld mag, nee, MOET het weten. De Amerikaanse autofabrikant zendt het hele gebeuren live uit.

Tesla CEO Elon Musk zal in eigen persoon de sleutels overhandigen aan de eerste 30 klanten. Vermoedelijk kent Musk enkele van deze mensen, want het automerk heeft geen 30 willekeurigen gekozen. Onder de geselecteerden begeeft zicht bijvoorbeeld Ira Ehrenpreis, topman bij de elektrische autobouwer. De andere genodigden zijn onder andere medewerkers van Tesla en early adopters.

Mocht je het feestje van Tesla virtueel willen bijwonen dan kan dat. Pak er wel een schaaltje Brinta bij, want je zult er vroeg voor moeten opstaan. De livestream gaat om vrijdagavond 20:45 lokale tijd van start op de website van Tesla. 20:45 in Californië (Pacific Standard Time) is zaterdagochtend 5:45 bij ons, maar dat zal geen probleem zijn voor de doorgewinterde fanboy natuurlijk.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).