Kim Dotcom: red je geld en investeer in Bitcoin (en goud)

Auteur: , Geen reacties
Kim Dotcom: investeer in Bitcoin en goud

De meest bekende digitale piraat laat weer van zich horen.

Kim Dotcom ken je waarschijnlijk nog als de eigenaar van MegaUpload. Nadat zijn platform offline is gehaald is Kim absoluut niet stil blijven zitten. Zo houdt hij zich tegenwoordig voornamelijk bezig met cryptovaluta, waaronder Bitcoin uiteraard. Deze keer uit Kim Dotcom zijn zorgen over de gigantische schuld van de Amerikaanse regering.

In een tweet van de voormalig piraat valt te lezen dat de schuld van de Verenigde Staten per jaar met 1 biljoen dollar groeit. Deze schuld zal nooit afbetaald worden en ervoor zorgen dat een globale economische crash gaat plaatsvinden. De Amerikaanse dollar zal uiteindelijk niet meer waard zijn. Bitcoin en goud zijn volgens Kim de beste investeeropties.

De opvallende uitspraken van Kim Dotcom volgen na het rapport opgesteld door de Congressional Budget Office. De nationale schuld is volgens hen gestegen met 20 procent in de afgelopen 10 maanden. De voornaamste reden voor het verlies is de verlaging van de belasting door Trump én de hoge uitgaves van zijn regering.

Helemaal onpartijdig is Kim Dotcom niet te noemen, aangezien hij sinds 2012 in gevecht is met de Amerikaanse overheid. De VS vroeg aan Nieuw Zeeland destijds namelijk om Kim’s uitlevering, omdat hij beschuldigd werd (en wordt) van auteursrechtschending, witwassen en afpersing.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).