Kim Dotcom plant comeback van Megaupload

Auteur: , 2 Reacties
Kim Dotcom

De internetondernemer laat zich niet uit het veld slaan.

De entertainmentindustrie, overheden, opsporingsinstanties, de belastingdienst. Wie heeft het eigenlijk niet op Kim Dotcom gemunt? Nadat eerder bekend werd dat je bestanden op de Megaupload-servers langzaam aan het vergaan zijn en Kim zelf gebruikers adviseerde backups te maken, zou hij nu werken aan een comeback van een van de populairste filesharing-services aller tijden.

En volgens Kim zou hij er acht jaar aan gewerkt hebben, en het zelfs zijn “beste creatie ooit” zijn. De dienst zou komende januari van start moeten gaan en een nieuwe naam dragen “waar mensen blij van zullen worden.” Hij noemt ook “100 GB gratis cloud-opslag.” Het zal je niet verbazen dat verdere details momenteel schaars zijn. Wel is hij “enthousiast over alle nieuwe features.” Kim zei dit tegen TorrentFreak.

Kim werkt daarnaast ook nog aan MegaNet, maar een bèta daarvan verwacht hij pas in 2018 af te ronden. Dit zou een censuur-vrij internet moeten zijn, waarbij mobiele apparaten en blockchain-technologie een grote rol spelen en er geen gebruik wordt gemaakt van IP-adressen. Wat we er verder van kunnen verwachten is nog grotendeels onduidelijk.2 reacties

Vet! Zowel de ideeën als Kim zelf
Alsikinje.com

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).