Kim Kardashian op weg naar Instagram-record met kontfoto

Kim Kardashian op weg naar Instagram-record met kontfoto
Vanaf vanochtend vroeg zitten we al te monitoren of het Kim daadwerkelijk lukt om het internet te slopen, aangezien ze dat met deze foto hoopt te bereiken. Tot dusver is dat niet gelukt, maar er ligt wel een nieuw Instagram-record voor de rondbillige socialite in het verschiet.

De 34-jarige Kim Kardashian is in één ding heel goed: het tonen van haar welgevormde achterwerk, om daarmee haar welgevormde bankrekening te spekken. In haar nieuwste poging de wereld haar derrière te tonen, poseert ze op de voorpagina van de wintereditie van het tijdschrift Paper. Met alleen een paar zwarte handschoenen en een afgezakte avondjurk. (Foto HIER in 2475 x 1638-formaat.)

600k likes in een halve dag

De foto werd ook door Kim op Instagram geplaatst, begeleid door de hashtag #BreakTheInternet. Want Kimmetje – en haar team van publicisten – weet als geen ander dat deze foto voor reuring gaat zorgen op de internets. De afbeelding werd 12 uur geleden op haar Instagram-account geplaatst, waar het al zo’n 600 duizend likes heeft vergaard.

Daarmee heeft ze haar oude record nog niet verbroken, maar ze is hard op weg. De trouwfoto van haar en Kanye West die zes maanden geleden op Instagram werd gepost is met 2,6 miljoen likes nog steeds de populairste Instagram-foto ooit. Het oude record was in handen van Justin Bieber, met een foto van hem en Selena Gomez waarmee hij 1.82 miljoen likes ‘scoorde’.

Kim liet door fotograaf Jean-Paul Goude ook een minder choquerende (lees: Amerika-vriendelijke) versie schieten, waarbij ze de jurk wel fatsoenlijk aan heeft en een champagneglas op haar achterwerk balanceert. Die heeft opvallend minder likes dan de kontfotoo.

Tot zover de Apparata ShowbizzUpdate. Nu weer op belangrijke dingen focussen aub.

UPDATE: er zijn nieuwe foto’s vrijgegeven, inclusief een naakte voorkant (NSFW).

Lees ook: dit zijn de 10 populairste celebrities op Instagram

Nog geen reacties

  1. Fijn die foto op de voorpagina. Niet in elk land/werk wordt dat geaccepteerd als acceptabel op het werk. Zo komen jullie op de NSFW lijst.

    Volgende keer even bijsnijden en dan groot in het artikel of zo.

    On topic: Persoon zonder inhoud die Kim, figuurlijk dan natuurlijk gezien de foto…

  2. Een zeer goede maat van me, Kliment Iliev, is erg gek op deze dame. En nu ik naar deze foto’s kijk snap ik het best wel! Gr, Karel Koes Hiranjgarbh Missier Paragh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *