Klachten over krassen op home button Samsung Galaxy S7

Auteur: , 2 Reacties
Home button Samsung Galaxy S7 behoorlijk krasgevoelig

Heb je onlangs een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge gekocht, raak 'm dan voortaan alleen nog aan met fluwelen handschoenen.

Wat blijkt: de home button van de nieuwe Samsung-toestellen is nogal krasgevoelig. Dat terwijl ze pas een paar weken oud zijn. Phone Arena ontdekte krassen op de Galaxy S7 én de Galaxy S7 Edge, dus ook de duurdere variant van de Android-smartphone heeft last van het probleem.

De home button van de Galaxy S7 is opnieuw gemaakt van plastic en dat is in dit geval niet de meest duurzame optie. Er zijn online zelfs klachten te vinden over knoppen die nieuw uit de doos al onder de krassen zaten: geen ‘reclame’ waar Samsung vrolijk van zal worden, zeker na de problemen van vorig jaar.

We hebben vooralsnog geen oplossing voor je, want de plastic knoppen zijn lastig zelf te vervangen. Hopelijk kun je bij Samsung terecht om je Galaxy S7 om te ruilen, zodat je in ieder geval tijdelijk weer een frisse home button hebt.2 reacties

wat een muggenzifterij jongens…
Ik vind dit nou niet bepaald muggenzifterij. De gemiddelde consument gebruikt deze telefoon tussen de 1 en 2 jaar. Wanneer je home button al na een paar maanden vol met duidelijk zichtbare krassen zit is dat niet fijn. Je mag toch zeker wel van een merk als Samsung beter verwachten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).