Kleine versterker geeft je mp3-speler een upgrade

Uamp
Dat je thuis een indrukwekkende geluidsinstallatie hebt staan, wil nog niet zeggen dat je smartphone of mp3-speler je muziek waardig is. Met dit kleine versterkertje voor onderweg geef je jouw draagbare apparaten een flinke geluidsupgrade.

De Uamp Amplifier komt de muziekliefhebber tegemoet die de geluidskwaliteit van zijn draagbare muziekspeler niet goed genoeg vindt. Door je koptelefoon aan de ene kant en je smartphone aan de andere kant van de versterker in te pluggen, moet de Uamp het geluid op ieder volume verbeterd worden.

Equalizer
Met de ingebouwde equalizer is het ook mogelijk om specifieke effecten te verbeteren, zodat bijvoorbeeld de bass een boost krijgt, en is er een speciale optie om streaming muziek (Spotify bijvoorbeeld) extra zuiver te laten klinken. De Uamp moet tien uur meegaan op één batterijlading.

Het Kickstarterdoel voor de Uamp is inmiddels al ruimschoots gehaald, maar via de crowdfundingpagina kun je nog steeds een exemplaar bestellen voor 65 Australische dollars, wat omgerekend neerkomt op 45 euro. De Uamp wordt vervolgens wereldwijd in juli geleverd inclusief oplaadkabel, clip en een setje stickers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *