Klets anoniem met vreemden via Chaatz Connect

chaatz
De chatdienst Chaatz bestaat al langer, maar sinds kort kan de dienst ook gebruikt worden om met wildvreemden anoniem contact te leggen.

Sites als Omegle en Chatroulette waren een tijd terug een ware hype, maar al snel veranderde deze onschuldige sites in een beerput van geslachtsdelen en rare figuren. Chaatz Connect pakt het gelukkig iets anders aan.

Na een land gekozen te hebben, krijg je een lijst met willekeurig gekozen mensen. Als er iemand tussen zit waar je wel eens mee wilt chatten, dan stuur je hem of haar een verzoek. Pas als deze geaccepteerd wordt kan een gesprek in gang worden gezet. Al die tijd blijf je volledig anoniem.

Chaatznummer
Chaatz werd vooral bekend als chat-app omdat iedere gebruiker een uniek Chaatznummer krijgt. Dit nummer kan goed uitkomen als je je jouw echte telefoonnummer niet prijs wilt geven (zoals tijdens het stappen of aan iemand die je een product aan wil smeren). Nu kun je dit nummer dus ook gebruiken om via internet gesprekken te voeren met wildvreemden. De Chaatz app is gratis te downloaden (en te gebruiken op eigen risico).

[gv data=”w6ypUxQZ4UY”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *