Klink als een robot met deze fancy halsband

Griezelige bebaarde man niet bijgesloten
Altijd al een foutloze impressie van een South Park-karakter willen doen, maar krijg je je stembanden niet zo ver? Dan heb je nu de Human Speaker van mafketel industrieel ontwerper Nic Wallenberg om je de perfecte robotstem voor Vietnam-veteraan Ned te geven.

Als mensen de controle over hun stembanden kwijtraken door bijvoorbeeld keelkanker, zoals Ned, bestaat er een apparaatje wat trillingen maakt en zo je stembanden nabootst. Maar deze zogeheten electrolarnyx, zoals zo veel medische apparaten, is duur. Veel te duur om als speelgoed te gebruiken in ieder geval. Tenzij je zelf zoiets kunt maken natuurlijk, en dat precies wat de Human Speaker is.

Het ding doet hetzelfde als een electrolarnyx, alleen is deze waarschijnlijk wat goedkoper geweest om te produceren en heeft niet dat nare ziekenhuisluchtje. Hij brengt lucht in het bovenste gedeelte van je keel in beweging, en zo kan je met je mond dus allerlei geluiden maken, maar dan met een robotstem in plaats van je eigen. Leuk in je eentje, hilarisch met meerderen, zoals de video ons laat zien. Zingen met zoiets dergelijks laten we liever aan de pro over.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *