Koelkast van Siemens trekt je eten vacuüm

Auteur: , 2 Reacties

Naast een vriesvak en een koelvak introduceert Siemens een derde opbergmogelijkheid: een vacuüm la om de overblijfselen van je Chinese rijsttafel tot in den eeuwigheid goed te houden.

Oké, dat is misschien wat overdreven, maar de 1,9 meter hoge Siemens KG38QAL30 Freshness Center die op de IFA in Berlijn werd gepresenteerd heeft zeker potentie voor health freaks. In het middelste compartiment zijn twee lades geplaatst. De vitaFresh-la, waar de luchtvochtigheid optimaal word gehouden en de temperatuur rond de 0°C wordt gehouden, en de vacuümla waar eten dat snel bederft – rauw vlees en vis – kan worden bewaard in een hermetisch afgesloten koelruimte.

Siemens KG38QAL30 Freshness Center

Met één druk op de wordt de luchtdruk met maximaal 300 millibar verminderd. Hierdoor kan je voedsel tot 5 keer langer bewaard blijven. De koelkast met vacuumTechnology komt als eerst in Duitsland en Nederland op de markt voor de prijs van €1,499.2 reacties

Baas :)
Luchtdruk met 300 millibar verlagen? En dat noemen ze vacuüm? Kunt dus net zo goed op een (flinke) heuvel gaan wonen om je voedsel langer te bewaren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).